Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11383
Kategorie: Zelenina

Ingredience

4 stroužek Česnek
2 ks Cibule
2 ks Feferony
400 ml Jogurt bílý
2 kávová lžička Kari koření
0,5 kávová lžička Kmín drcený
2 ks Lilek
100 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 316 kcal
Kilojoule 1 321kJ
6% Sacharidy 20 g
36% Tuky 27 g
8% Sodík 155 mg
12% Bílkoviny 6 g

Lilek v jogurtu postup přípravy receptu:

1

Lilky upečeme nasucho v troubě, oloupeme je a rozmačkáme.

2

Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, nasekané feferonky, utřený česnek a kmín. V jogurtu rozšleháme kari koření.

3

Lilky vložíme na osmaženou směs, mírně osolíme a zalijeme okořeněným jogurtem. Na mírném ohni ještě chvíli podusíme.

4

Podáváme k rýžovým a zeleninovým pokrmům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept