Cibulový salát po indicku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Cibulový salát po indicku
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | cerna |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 11392 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
4 ks | Cibule |
2 kávová lžička | Cukr moučkový |
1 ks | Feferony |
2 polévková lžíce | Ocet kvasný lihový |
0,5 ks | Okurka salátová |
1 hrst | Petržel - nať |
2 ks | Rajčata |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 16g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 356,2mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 22,0mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Cukr moučkový, Feferony, Okurka salátová, Rajčata, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Ocet kvasný lihový, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Cibulový salát po indicku postup přípravy receptu:
1 | Oloupanou cibuli a rajčata nakrájíme, okurku nastrouháme a petrželku a feferonku nasekáme. V octě rozpustíme cukr a sůl. |
2 | Potom dobře smícháme všechny ingredience mimo petrželky, kterou salát nakonec posypeme. |