Recept

Jablečné čatní s hrozinkami

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 11395
Kategorie: Ostatní

Ingredience

0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
4 polévková lžíce Citronová šťáva
20 g Cukr moučkový
1 špetka Hřebíček mletý
80 g Hrozinky
250 g Jablka
1 polévková lžíce Kečup
0,5 kávová lžička Sůl
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 129 kcal
Kilojoule 540kJ
9% Sacharidy 34 g
0% Tuky 0 g
5% Sodík 102 mg
2% Bílkoviny 1 g

Jablečné čatní s hrozinkami postup přípravy receptu:

1

Omytá jablka oloupeme a zbavíme jádřinců. Oloupanou cibuli jemně nasekáme. Jablka i cibuli vložíme do kastrolu, přidáme kečup, citronovou šťávu a hrozinky. Ochutíme zázvorem, hřebíčkem a chilli, osladíme a osolíme a zvolna dusíme za stálého míchání tak dlouho, až vznikne pasta.

2

Čatní podáváme k masům a k rybám.

Poznámka

Použijeme kyselá nebo málo zralá jablka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept