Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 11400

Ingredience

1 kávová lžička Cukr moučkový
1 kávová lžička Kmín drcený
2 polévková lžíce Kokos - mletý (Kopra)
2 polévková lžíce Mléko polotučné
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
4 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 71 kcal
Kilojoule 298kJ
1% Sacharidy 5 g
7% Tuky 6 g
3% Sodík 63 mg
2% Bílkoviny 1 g

Zelené čatní postup přípravy receptu:

1

Strouhaný kokos namočíme do mléka. Petrželku jemně nasekáme, česnek utřeme, cukr a sůl rozpustíme v octě. Všechny takto připravené přísady smícháme a ochutíme kmínem.

2

Čatní podáváme k rýži s karí.

Poznámka

Místo petrželky můžeme použít potočnici.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept