Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 11419
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

3 ks Brambory
1 ks Celer - nať
120 g Fazolové lusky zelené
0,5 ks Kapusta hlávková
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
1 ks Pórek
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 127 kcal
Kilojoule 531kJ
7% Sacharidy 23 g
4% Tuky 3 g
4% Sodík 82 mg
9% Bílkoviny 5 g

Normandská polévka postup přípravy receptu:

1

Do hrnce s vroucí vodou vložíme oloupané brambory nakrájené na čtvrtky, pórek nakrájený na kousky, sůl a pepř. Vaříme asi 30 minut.

2

Potom přidáme spařenou nahrubo nakrájenou kapustu, zelené fazolky, celerovou nať, snítku petrželky a lžíci sádla. Vaříme asi 1 hodinu na silném ohni.

3

Polévku podáváme bez chleba.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept