Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 11423
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

4 krajíc Chléb pšeničný (bílý)
4 ks Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vaječný žloutek slepičí
1 l Voda pitná
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 500 kcal
Kilojoule 2 091kJ
3% Sacharidy 12 g
63% Tuky 47 g
18% Sodík 361 mg
15% Bílkoviny 8 g

Polévka Tourin postup přípravy receptu:

1

Oloupané cibule nakrájíme na kolečka a osmahneme na sádle tak, aby zůstaly sklovité. Zalijeme je vodou, osolíme, opepříme a několik minut povaříme.

2

V šálku vývaru rozmícháme žloutky, kterými polévku zahustíme.

3

Hotovou polévku naléváme na krajíčky tvrdého bílého chleba (veky).

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept