Recept

Plovoucí raci á la Dauphiné

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11425
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
4 ks Cibule
2 ks Mrkev kořen
5 ks Pepř černý celý
24 ks Rak říční
10 ks Šalotka
1 špetka Sůl
1 l Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 784 kcal
Kilojoule 3 281kJ
23% Sacharidy 84 g
160% Tuky 120 g
17% Sodík 341 mg
136% Bílkoviny 76 g

Plovoucí raci á la Dauphiné postup přípravy receptu:

1

Připravíme vývar z bílého vína, cibulí, mrkví, šalotek, bylinek, soli a pepře. Vaříme jej až do vyvaření na polovinu.

2

Očištěné a vykleštěné raky vaříme v připraveném vývaru asi 12 minut. Vyjmeme je, vložíme do polévkové mísy a vývar na ně přecedíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept