Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11426

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
100 g Olivy nakládané
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
250 g Tvaroh jemný

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 130 kcal
Kilojoule 543kJ
2% Sacharidy 6 g
9% Tuky 7 g
22% Sodík 448 mg
21% Bílkoviny 12 g

Tvaroh po provensálsku postup přípravy receptu:

1

V míse umícháme mírně osolený tvaroh s rozmačkanými olivami, jemně nakrájenou cibulí a nasekanou pažitkou. Opepříme a dobře rozmícháme.

2

Utřený tvaroh v servírovací míse pokapeme olejem tak, aby se na povrchu utvořila slabá vrstvička oleje.

3

Necháme odpočinout v chladu 1 den.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept