Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11432

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
4 ks Makrela obecná
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
3 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 824 kcal
Kilojoule 3 448kJ
7% Sacharidy 25 g
67% Tuky 50 g
4% Sodík 75 mg
128% Bílkoviny 72 g

Makrely po vlámsku postup přípravy receptu:

1

Z makrel vytáhneme žaberními otvory vnitřnosti. Ryby omyjeme a osušíme.

2

Jemně nasekáme šalotku, petrželku, mladou cibulku a rozetřeme je s máslem. Ryby naplníme touto směsí. Každou makrelu zabalíme do dobře vymaštěného alobalu a dáme péci do mírně vyhřáté trouby na 30 minut.

3

Před podáváním vyjmeme makrely z alobalu a pokapeme je citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept