Jednoduchý recept

Sardinky na másle

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 11434

Ingredience

1 ks Citrony
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
200 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1000 g Sardinka obecná
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 470 kcal
Kilojoule 1 965kJ
1% Sacharidy 3 g
61% Tuky 46 g
6% Sodík 130 mg
59% Bílkoviny 33 g

Sardinky na másle postup přípravy receptu:

1

Čerstvé sardinky nemyjeme, nekucháme ani neškrábeme, pouze je osolíme a obalíme v mouce.

2

Na pánvi rozpustíme máslo, vložíme na něj sardinky tak, aby se nepřekrývaly a upečeme je dozlatova.

3

Takto upravené sardinky mají po odstranění obalu šťavnaté a nevysušené maso.

4

Podáváme je opepřené s máslem a citronem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept