Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11436
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
4 ks Cibule
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
6 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
750 g Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 519 kcal
Kilojoule 2 172kJ
4% Sacharidy 15 g
40% Tuky 30 g
10% Sodík 196 mg
83% Bílkoviny 47 g

Tuňák s rajčaty postup přípravy receptu:

1

V hrnci na másle opečeme omyté rybí maso. Přidáme nakrájenou cibuli, rozmačkaná rajčata a svazek bylinek. Dusíme na mírném ohni pod pokličkou asi 2 hodiny.

2

Nakonec pokrm osolíme a opepříme.

3

Podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept