Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11437
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Mléko polotučné
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kg Štika obecná
1 kávová lžička Sůl
4 dl Víno bílé
400 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 461 kcal
Kilojoule 1 927kJ
4% Sacharidy 16 g
30% Tuky 23 g
10% Sodík 204 mg
59% Bílkoviny 33 g

Zapékaná štika postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a vykuchanou štiku namočíme do mléka a obalíme v mouce. Osolíme ji, opepříme a pečeme na rozehřátém másle na pánvi. Po chvíli štiku obrátíme a dále pečeme. Po 10 minutách rybu vyjmeme a vložíme do zapékací misy.

2

Očištěné žampiony nakrájíme na kousky, rozložíme je kolem štiky, posypeme nasekanou petrželkou, osolíme a opepříme.

3

Ve stejné pánvi povaříme víno a štiku jím zalijeme. Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept