Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11439
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Cibule
800 g Hovězí maso vařené
3 dl Hovězí vývar základní
1 dl Ocet kvasný lihový
4 ks Okurky nakládané
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 300 kcal
Kilojoule 1 257kJ
3% Sacharidy 11 g
18% Tuky 14 g
150% Sodík 3 g
60% Bílkoviny 34 g

Hovězí miroton postup přípravy receptu:

1

V hrnci necháme na oleji zesklovatět nakrájenou cibuli. Potom ji zalijeme octem a hovězím vývarem a necháme zprudka vařit asi 15 minut.

2

Když cibulová omáčka zhoustne, přidáme vařené hovězí maso nakrájené na plátky, odstavíme na mírný oheň a pod pokličkou necháme zvolna probublávat asi 10 minut.

3

Nakonec pokrm osolíme, opepříme a přidáme na kolečka nakrájené okurky.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept