Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11444

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
12 ks Cibulka jarní
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
250 g Mrkev kořen
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
900 g Telecí hruď
1 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 610 kcal
Kilojoule 2 552kJ
4% Sacharidy 14 g
244% Tuky 183 g
19% Sodík 379 mg
75% Bílkoviny 42 g

Bednářská matelota postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky, vhodíme je na několik minut do vařící vody a potom je přelijeme studenou vodou.

2

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku a zalijeme ji vínem. Přidáme maso, cibulky, mrkev nakrájenou na kostičky, svazek bylinek, sůl a pepř.

3

Vše necháme na mírném ohni probublávat asi 90 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept