Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 11445
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
1 stroužek Česnek
4 krajíc Chléb toastový
12 ks Cibulka jarní
1 dl Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
800 g Treska aljašská
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 411 kcal
Kilojoule 1 721kJ
2% Sacharidy 6 g
35% Tuky 26 g
19% Sodík 388 mg
67% Bílkoviny 38 g

Toro postup přípravy receptu:

1

V kastrole na olivovém oleji zpěníme jemně nakrájené cibulky, zalijeme vodou a přidáme svazek bylinek, sůl a pepř. Vše vaříme asi 15 minut bez pokličky.

2

Potom přidáme porce tresky, zakryjeme pokličkou a vaříme na mírném ohni asi 1 hodinu.

3

Na oleji opečeme chleby a potřeme je česnekem. Do hluboké mísy urovnáme řezy z tresky a každý přikryjeme opečeným chlebem. Zalijeme polévkou a podáváme na polévkových talířích.

Poznámka

Pokud nechceme porcovat tresku, můžeme použít filé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept