Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11448

Ingredience

2,5 dl Calvados
1 ks Kuře
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 dl Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

67% Kalorie 1,331 kcal
Kilojoule 5 567kJ
0% Sacharidy 1 g
121% Tuky 91 g
27% Sodík 532 mg
149% Bílkoviny 84 g

Kuře z údolí Auge postup přípravy receptu:

1

Omyté kuře naporcujeme, osolíme, opepříme, zprudka je opečeme na části másla a potom pod pokličkou dodusíme.

2

Měkké kuře flambujeme calvadosem, zalijeme smetanou rozmíchanou se žloutky a odstavíme z ohně.

3

Nakonec do hotové omáčky po malých dávkách vmícháme zbylé máslo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept