Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 160 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 130 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11452

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
10 ks Cibulka jarní
250 g Klobása vepřová
0,3 dl Martell cognac
1 dl Olej olivový extra panenský
100 g Olivy nakládané
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
7 dl Víno červené
1000 g Zaječí maso

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 643 kcal
Kilojoule 2 689kJ
2% Sacharidy 6 g
50% Tuky 38 g
40% Sodík 806 mg
77% Bílkoviny 44 g

Zajíc po nicesku postup přípravy receptu:

1

Očištěného, vykuchaného a omytého zajíce nakrájíme na kousky.

2

V hrnci na oleji maso opečeme, polijeme koňakem a flambujeme.

3

Přilijeme víno, přidáme svazek bylinek, sůl a pepř. Dusíme pod pokličkou na mírném ohni asi 1 hodinu.

4

Ve vařící vodě spaříme cibulky a přidáme je do hrnce se zajícem spolu s nakrájenými klobásami a olivami. Dochutíme solí a pepřem a dusíme ještě další hodinu.

5

Kousky zajíce a klobásky narovnáme na nahřátou mísu, omáčku necháme ještě vyvařit a nakonec ji nalijeme na maso.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept