Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11453
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1,5 kg Chřest bílý
1 ks Citrony
1 polévková lžíce Kerblík
150 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 401 kcal
Kilojoule 1 679kJ
5% Sacharidy 19 g
46% Tuky 34 g
5% Sodík 108 mg
23% Bílkoviny 13 g

Chřest po vlámsku postup přípravy receptu:

1

V míse rozmělníme 2 uvařené žloutky. Za stálého míchání přidáváme po troškách 150 g vřelého másla, do vzniklé omáčky vložíme nasekaný kerblík a nasekanou pažitku.

2

Omáčkou polijeme předem uvařený, teplý chřest.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept