Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11454

Ingredience

2 ks Lilek
250 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl
1 stroužek Česnek
1 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 415 kcal
Kilojoule 1 737kJ
3% Sacharidy 11 g
58% Tuky 43 g
2% Sodík 46 mg
3% Bílkoviny 2 g

Lilkový kaviár postup přípravy receptu:

1

Omyté lilky vložíme do středně vyhřáté trouby a necháme je, až budou na dotek měkké a slupka popraská.

2

Omytá rajčata oloupeme, zbavíme semínek, dužinu jemně nakrájíme. Oloupeme i lilky, nadrobno je posekáme a promícháme s rajčaty. Česnek a cibuli nastrouháme. Vše vložíme do salátové mísy, osolíme, opepříme a dobře promícháme.

3

Nakonec přidáme za stálého míchání po kapkách olej.

4

Kaviár dáme do chladničky a před podáváním jej posypeme sekanou petrželkou.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept