Recept

Salátové okurky po nicesku

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 11455
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Majonéza
50 g Máslo čerstvé
6 ks Okurka salátová
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
1 ks Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 450 kcal
Kilojoule 1 881kJ
5% Sacharidy 18 g
55% Tuky 41 g
13% Sodík 258 mg
13% Bílkoviny 7 g

Salátové okurky po nicesku postup přípravy receptu:

1

Okurky oloupeme, podélně rozkrojíme, vydlabeme vnitřek, spaříme ve vařící vodě (10 minut), necháme okapat a vychladnout.

2

Tuňáka rozmícháme s máslem, osolíme a opepříme. Vzniklou hmotou naplníme půlky připravených okurek.

3

Majonézu osolíme, opepříme a přidáme do ní rajčatový protlak. Omáčkou polijeme naplněné okurky.

4

Podáváme vychlazené.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept