Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11456
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 ks Bazalka
2 ks Cibule
1 ks Estragon
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
750 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
5 ks Tykev

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 164 kcal
Kilojoule 687kJ
9% Sacharidy 34 g
3% Tuky 2 g
6% Sodík 122 mg
18% Bílkoviny 10 g

Tykvičky z Nice postup přípravy receptu:

1

V kastrolu rozehřejeme olej, přidáme oloupaná rajčata bez jadérek, jemně nasekanou cibuli, bazalku a petrželku. Vše dusíme na mírném ohni asi 15 minut.

2

Malé tykve nakrájíme na čtvrtky, osolíme a necháme chvíli stát. Poté je přidáme do kastrolu a vše dusíme na mírném ohni ještě 35 minut.

3

Před podáváním posypeme pokrm nasekaným estragonem.

4

Podáváme horké nebo studené.

Poznámka

Použijeme raději malé tykvičky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept