Jednoduchý recept

Francouzský tvarohový koláč

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11465

Ingredience

180 g Cukr krupice
500 g Linecké (křehké) těsto
0,5 dl Martell cognac
250 g Tvaroh jemný
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 526 kcal
Kilojoule 2 199kJ
29% Sacharidy 104 g
7% Tuky 5 g
3% Sodík 54 mg
22% Bílkoviny 12 g

Francouzský tvarohový koláč postup přípravy receptu:

1

Dobře okapaný tvaroh zpracujeme s cukrem, žloutky, pevným sněhem (ušlehaným z bílků) a s koňakem.

2

Formu vyložíme křehkým těstem, vyváleným na 4 mm, na stěnách vytvoříme okraj. Vlijeme připravenou tvarohovou náplň a necháme hodinu odpočinout.

3

Pečeme ve středně vyhřáté troubě 50 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept