Jednoduchý recept

Omáčka Chantilly

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11468
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

250 g Majonéza
1 kávová lžička Protlak rajčatový
200 g Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 397 kcal
Kilojoule 1 660kJ
0% Sacharidy 2 g
58% Tuky 44 g
12% Sodík 241 mg
1% Bílkoviny 1 g

Omáčka Chantilly postup přípravy receptu:

1

Ušleháme smetanu, opatrně ji vmícháme do majonézy. Podle chuti osolíme.

2

Omáčku obarvíme na růžovo přidáním lžičky rajčatového protlaku.

3

Podáváme k masům.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept