Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11471

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 kávová lžička Citronová šťáva
100 g Játra kachní
6 ks Karotka
600 g Kosti hovězí morkové
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený
1 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 647 kcal
Kilojoule 2 708kJ
1% Sacharidy 5 g
88% Tuky 66 g
4% Sodík 71 mg
5% Bílkoviny 3 g

Rouenská omáčka postup přípravy receptu:

1

Červené víno povaříme s jemně nakrájenými karotkami, trochou tymiánu a bobkovým listem. Za mírného varu pomalu přidáváme máslo. Přecedíme, přidáme nasekaný morek a sítem prolisovaná játra. Vše podusíme.

2

Nakonec omáčku propasírujeme plátýnkem, osolíme, opepříme, přidáme cayenský pepř a citronovou šťávu.

3

Podáváme zejména ke kachně.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept