Jednoduchý recept

Černé máslo

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11472

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 252 kcal
Kilojoule 1 056kJ
0% Sacharidy 1 g
37% Tuky 28 g
16% Sodík 326 mg
1% Bílkoviny 1 g

Černé máslo postup přípravy receptu:

1

Máslo rozpouštíme na mírném ohni, až začne hnědnout, potom rychle odstavíme.

2

Opatrně, za stálého míchání, přiléváme ocet a přidáme nasekané kapary.

3

Černé máslo podáváme k mořským rybám.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept