Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11473

Ingredience

3 ks Bobkový list
3 ks Cibule
1 špetka Citronová kůra
3 ks Hřebíček
3 ks Mrkev kořen
125 ml Ocet kvasný lihový
15 ks Pepř černý celý
5 ks Petržel kořen
50 g Sůl
2 ks Tymián čerstvý
2,5 l Voda pitná
1 l Víno bílé
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 515 kcal
Kilojoule 2 154kJ
26% Sacharidy 92 g
236% Tuky 177 g
169% Sodík 3 g
31% Bílkoviny 17 g

Court bujón postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nalijeme víno, půl litru vody a ocet. Přidáme sůl, mrkev, cibuli, česnek, petržel, bobkový list, tymián, pepř, hřebíček a citronovou kůru. Vše vaříme 30 - 40 minut.

2

Nakonec do bujónu přilijeme dva litry studené vody.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept