Jednoduchý recept

Blanc - bílý odvar

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11474
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 10 kcal
Kilojoule 44kJ
1% Sacharidy 3 g
0% Tuky 0 g
196% Sodík 4 g
0% Bílkoviny 0 g

Blanc - bílý odvar postup přípravy receptu:

1

V litru vody rozpustíme mouku, přidáme citronovou šťávu a sůl.

2

Blanc je druh bujónu, ve kterém vaříme některé potraviny, např. drůbky, černý kořen apod., aby vařením nezčernaly.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept