Jednoduchý recept

Kapr ve vinném těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11476
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kg Kapr obecný
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 dl Olej stolní
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
5 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 279 kcal
Kilojoule 1 165kJ
0% Sacharidy 1 g
19% Tuky 15 g
12% Sodík 238 mg
57% Bílkoviny 32 g

Kapr ve vinném těstíčku postup přípravy receptu:

1

Z vína, vajec, mouky, lžíce oleje a soli připravíme těstíčko (husté by mělo být přibližně jako na kapání).

2

Omyté a osolené porce kapra namáčíme v těstíčku a smažíme po obou stranách na oleji.

3

Podáváme s bramborovými nebo zeleninovými přílohami.

Poznámka

Servírujeme teplé. Množství mouky upravíme podle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept