Bulharská rybí pomazánka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bulharská rybí pomazánka
Jednoduchý recept
Bulharská rybí pomazánka
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 11480 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
2 stroužek | Česnek |
250 g | Filé z aljašské tresky |
50 g | Majonéza |
1 polévková lžíce | Petržel - nať |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
7% Kalorie 138 kcal
Kilojoule 576kJ
0% Sacharidy 1 g
13% Tuky 10 g
6% Sodík 120 mg
20% Bílkoviny 11 g
Uhlovodany | 980,5mg |
---|---|
Cholesterol | 25,0mg |
Draslík | 19,9mg |
Vláknina | 189,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,6mg |
Vitamín E | 1,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Majonéza, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé z aljašské tresky, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Bulharská rybí pomazánka postup přípravy receptu:
1 | Filé uvaříme, jemně nasekáme, osolíme. Přidáme utřený česnek a nadrobno nasekanou petrželku. |
2 | Nakonec zlehka vmícháme majonézu a pomazánku necháme vychladit. |
Poznámka
Servírujeme studené.