Recept

Artyčoky dušené na bylinkách

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 11490
Kategorie: Zelenina

Ingredience

4 ks Artyčoky
0,5 ks Cibule
2 kávová lžička Citronová šťáva
0,5 dl Hovězí vývar základní
30 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 473 kcal
Kilojoule 1 977kJ
30% Sacharidy 107 g
11% Tuky 8 g
49% Sodík 974 mg
49% Bílkoviny 28 g

Artyčoky dušené na bylinkách postup přípravy receptu:

1

Očištěné artyčoky vložíme do kastrolu, podlijeme vývarem a osolíme. Dusíme pod pokličkou do měkka.

2

Do rozehřátého másla přidáme citronovou šťávu, nasekané bylinky, jemně nakrájenou cibuli a vše ohřejeme.

3

Měkké artyčoky necháme okapat a na talířích je přelijeme bylinkovou směsí.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept