Jednoduchý recept

Artyčoky plněné majonézou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11491
Kategorie: Zelenina

Ingredience

4 ks Artyčoky
1 polévková lžíce Citronová šťáva
100 g Majonéza
1 kávová lžička Sůl
50 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 602 kcal
Kilojoule 2 519kJ
29% Sacharidy 105 g
30% Tuky 23 g
63% Sodík 1 g
52% Bílkoviny 29 g

Artyčoky plněné majonézou postup přípravy receptu:

1

Očištěné artyčoky vložíme do mírně osolené a okyselené vody, pod pokličkou je uvaříme do měkka.

2

Měkké artyčoky vyjmeme, necháme okapat, lístečky trochu rozevřeme. Po vychladnutí je naplníme majonézou, smíchanou s jemně nasekanou šunkou.

Poznámka

Servírujeme studené. Pokrm můžeme připravit i z konzervovaných artyčoků.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept