Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 11540

Ingredience

600 g Fazolové lusky zelené
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 66 kcal
Kilojoule 275kJ
4% Sacharidy 13 g
1% Tuky 1 g
5% Sodík 106 mg
5% Bílkoviny 3 g

Fazolky na šalvěji postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté fazolky nakrájíme na proužky, vložíme do osolené vařící vody a dusíme pod pokličkou do měkka. Scedíme, necháme okapat.

2

Měkké fazolky dáme na pánvičku s rozehřátým olejem, přidáme pepř, šalvěj a osmažíme. Nakonec k fazolkám přidáme rajčatový protlak a znovu osmažíme.

3

Podáváme jako přílohu k masu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept