Recept

Fazolkový salát s vejci a tuňákem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11543

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
400 g Fazolové lusky zelené
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
150 g Tuňák v oleji
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 148 kcal
Kilojoule 618kJ
2% Sacharidy 8 g
8% Tuky 6 g
8% Sodík 162 mg
29% Bílkoviny 16 g

Fazolkový salát s vejci a tuňákem postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté fazolky nakrájíme šikmo na proužky, v malém množství osolené vody je uvaříme pod pokličkou do měkka. Ocedíme je, přeložíme do mísy, pokapeme citronovou šťávou a olejem z konzervy, opepříme, necháme vychladnout.

2

Vychladlé fazolky urovnáme do středu mísy, ozdobíme tuňákem pokrájeným na plátky a obložíme dílky natvrdo uvařených vajec.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept