Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11547

Ingredience

1 ks Cibule
400 g Fenykl sladký - hlíza
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
2 dl Smetana 12% (konzumní)
0,5 kávová lžička Sůl
250 ml Vývar slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 150 kcal
Kilojoule 626kJ
2% Sacharidy 7 g
17% Tuky 13 g
16% Sodík 315 mg
5% Bílkoviny 3 g

Fenykl na smetaně postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle. Přidáme očištěný fenykl pokrájený na kousky, osmažíme. Zaprášíme moukou, znovu osmažíme, podlijeme trochou vody, rozmícháme, osolíme a dusíme do měkka.

2

Před koncem dušení přilijeme smetanu, slepičí vývar a ještě krátce podusíme.

3

Podáváme jako teplý předkrm.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept