Recept

Fenyklový salát s křenem a kečupem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11551
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

500 g Fenykl sladký - hlíza
2 polévková lžíce Kečup
0,5 ks Křen
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 polévková lžíce Olej stolní
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 39 kcal
Kilojoule 165kJ
1% Sacharidy 4 g
3% Tuky 2 g
6% Sodík 111 mg
2% Bílkoviny 1 g

Fenyklový salát s křenem a kečupem postup přípravy receptu:

1

Očištěný fenykl nakrájíme na tenké nudličky. Promícháme jej s kečupem,nastrouhaným křenem, olejem, octem a solí.

2

Salát upravíme na talířky a podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept