Jednoduchý recept

Fenyklový salát s ředkvičkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11552
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
400 g Fenykl sladký - hlíza
2 polévková lžíce Olej stolní
10 ks Ředkvička
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 52 kcal
Kilojoule 216kJ
1% Sacharidy 4 g
5% Tuky 4 g
7% Sodík 132 mg
2% Bílkoviny 1 g

Fenyklový salát s ředkvičkami postup přípravy receptu:

1

Očištěný fenykl nakrájíme na tenké proužky, omyté ředkvičky na tenká kolečka.

2

Vše promícháme s olejem, citronovou šťávou a solí.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept