Recept

Fenyklový salát s majonézou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11554
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
500 g Fenykl sladký - hlíza
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
100 g Majonéza
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 201 kcal
Kilojoule 842kJ
1% Sacharidy 4 g
27% Tuky 20 g
10% Sodík 194 mg
3% Bílkoviny 2 g

Fenyklový salát s majonézou postup přípravy receptu:

1

Očištěný fenykl nakrájíme na tenké proužky, spaříme vařící vodou, scedíme a vložíme do okyselené vody. Po chvíli fenykl vyjmeme, necháme okapat a urovnáme na talířky.

2

Majonézu smícháme s octem, hořčicí, špetkou cukru, solí a pepřem. Nalijeme na připravený fenykl, hotový salát ozdobíme proužky papriky.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept