Recept

Hlávkový salát se zeleninou a majonézou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11559
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
200 g Fazolové lusky zelené
50 g Jogurt bílý
70 g Majonéza
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 ks Okurka salátová
1 ks Salát hlávkový
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 173 kcal
Kilojoule 724kJ
3% Sacharidy 10 g
19% Tuky 14 g
8% Sodík 154 mg
5% Bílkoviny 3 g

Hlávkový salát se zeleninou a majonézou postup přípravy receptu:

1

Očištěné fazolky nakrájíme na proužky, dusíme je v osolené vodě do měkka. Ocedíme, necháme okapat.

2

Omyté a okapané listy salátu pokrájíme na nudličky, oloupanou okurku na kolečka. Přidáme fazolky a majonézu smíchanou s jogurtem, octem, cukrem a solí. Vše zlehka promícháme.

3

Salát podáváme ihned.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept