Jednoduchý recept

Vaječná sedlina s uzeným masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 1156

Ingredience

300 ml Mléko polotučné
75 g Máslo čerstvé
15 g Sůl
400 g Uzené maso vařené
600 g Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 385 kcal
Kilojoule 1 610kJ
1% Sacharidy 2 g
48% Tuky 36 g
33% Sodík 665 mg
19% Bílkoviny 10 g

Vaječná sedlina s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Uzené maso nakrájíme na malé kostičky.

2

Vejce rozšleháme s mlékem, přidáme nakrájené maso, osolíme a nalijeme do pekáčku vymaštěného máslem. Uvaříme v páře.

3

Hotovou sedlinu vyklopíme a ještě teplou nakrájíme na porce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept