Recept

Vepřová plec s hráškem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11565

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
400 g Hrášek
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Olej stolní
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Tuk
400 g Vepřová plec
2 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 652 kcal
Kilojoule 2 728kJ
4% Sacharidy 15 g
74% Tuky 55 g
10% Sodík 209 mg
39% Bílkoviny 22 g

Vepřová plec s hráškem postup přípravy receptu:

1

Omytou plec nakrájíme na kostky, vložíme na rozehřátý tuk a za stálého míchání smažíme, až se šťáva vydusí. Maso zaprášíme moukou a za stálého míchání osmažíme. Podlijeme teplou vodou, rozmícháme, osolíme a dusíme téměř doměkka.

2

Ke konci dušení přidáme hrášek, mírně jej osladíme a podle chuti přisolíme.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept