Recept

Studená chřestová polévka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11572

Ingredience

400 g Chřest bílý
1 polévková lžíce Pažitka
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná
6 dl Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 352 kcal
Kilojoule 1 472kJ
2% Sacharidy 9 g
43% Tuky 33 g
13% Sodík 270 mg
16% Bílkoviny 9 g

Studená chřestová polévka postup přípravy receptu:

1

Očištěný chřest svážeme, vložíme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka. Vyjmeme jej a vychladlý nakrájíme na tenké plátky.

2

Smetanu rozšleháme, smícháme s chřestem, solí a uvařenými vejci nakrájenými na kostičky.

3

Polévku rozdělíme na talíře a posypeme nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept