Jednoduchý recept

Vařený chřest s máslem a strouhankou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11575
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

800 g Chřest bílý
60 g Máslo čerstvé
40 g Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 177 kcal
Kilojoule 739kJ
4% Sacharidy 13 g
17% Tuky 13 g
9% Sodík 179 mg
9% Bílkoviny 5 g

Vařený chřest s máslem a strouhankou postup přípravy receptu:

1

Očištěný chřest svážeme, vložíme do osolené vařící vody a uvaříme doměkka. Vyjmeme jej a po okapání osušíme v utěrce.

2

Připravený chřest upravíme na talířky, posypeme strouhankou osmaženou na části másla a polijeme zbylým rozpuštěným máslem.

3

Podáváme jako teplý předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept