Recept

Vařený chřest s máslem a citronovou šťávou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 11576
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

800 g Chřest bílý
2 polévková lžíce Citronová šťáva
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 151 kcal
Kilojoule 632kJ
2% Sacharidy 8 g
17% Tuky 13 g
6% Sodík 111 mg
8% Bílkoviny 5 g

Vařený chřest s máslem a citronovou šťávou postup přípravy receptu:

1

Očištěný chřest svážeme, vložíme do osolené vařící vody a uvaříme doměkka. Vyjmeme jej a po okapání osušíme utěrkou.

2

Připravený chřest upravíme na talířky a přelijeme rozpuštěným máslem, ve kterém jsme prohřáli citronovou šťávu a pepř.

3

Podáváme jako teplý předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept