Recept

Vařený chřest s majonézou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 11578
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

600 g Chřest bílý
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
80 g Majonéza
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 170 kcal
Kilojoule 711kJ
2% Sacharidy 6 g
21% Tuky 16 g
10% Sodík 207 mg
6% Bílkoviny 3 g

Vařený chřest s majonézou postup přípravy receptu:

1

Očištěný chřest svážeme, vložíme do vařící osolené a mírně oslazené vody a uvaříme doměkka. Vyjmeme jej a po okapání osušíme v utěrce. Svazečky rozvážeme a chřest necháme vychladnout.

2

Připravený chřest upravíme na talířky a přelijeme majonézou smíchanou s citronovou šťávou, cukrem a solí.

3

Podáváme jako studený předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept