Zdravý recept

Kapustová polévka s rýží

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11582

Ingredience

200 g Kapusta hlávková
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná
1 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 218 kcal
Kilojoule 913kJ
8% Sacharidy 28 g
11% Tuky 8 g
54% Sodík 1 g
22% Bílkoviny 12 g

Kapustová polévka s rýží postup přípravy receptu:

1

Omytou kapustu nakrájíme na čtverečky nebo na proužky a dusíme ji v osolené vodě doměkka.

2

Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě, ocedíme a propláchneme studenou vodou.

3

Připravenou kapustu a rýži vložíme do vařícího vývaru, polévku opepříme, přisolíme a nakonec vsypeme jemně nakrájenou petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept