Recept

Rybí salát s majonézou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11585
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

Na majonézu
125 ml Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
250 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
0 dl Worcester (worcesterská omáčka)
Rybí salát s majonézou
0,3 ks Celer bulvový
500 g Filé rybí
2 ks Jablka
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 778 kcal
Kilojoule 3 254kJ
5% Sacharidy 18 g
90% Tuky 67 g
8% Sodík 150 mg
99% Bílkoviny 55 g

Rybí salát s majonézou postup přípravy receptu:

1

Osolené rybí filé udusíme do měkka ve vlastní šťávě a necháme vychladnout.

2

Mezitím připravíme majonézu. Osolené žloutky za stálého přikapávání oleje řádně mícháme. Poté okyselíme, dochutíme kořením, v případě potřeby mírně osladíme.

3

Vychladlé filé nakrájíme na jemno přes vlákno, smícháme s majonézou a přimícháme strouhaná jablka s celerem.

4

Salát na povrchu ozdobíme syrovou zeleninou a podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept