Jednoduchý recept

Vejce natvrdo s křenovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11589
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Křen
200 ml Majonéza
1 ks Salát hlávkový
100 g Šunka dušená
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 558 kcal
Kilojoule 2 333kJ
1% Sacharidy 3 g
70% Tuky 53 g
20% Sodík 406 mg
35% Bílkoviny 20 g

Vejce natvrdo s křenovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Omyté a okapané listy hlávkového salátu rozložíme na plochou mísu. Na salát urovnáme půlky vajec uvařených natvrdo oblou stranou nahoru a polijeme obyčejnou nebo francouzskou majonézou smíchanou s nastrouhaným křenem.

2

Okraj mísy a mezi půlky vajec nasypeme úzké hoblovačky ze šunky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept