Recept

Kapustová polévka s rajčaty a masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11593

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Kapusta hlávková
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Rajčata
1 dl Smetana 12% (konzumní)
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
100 g Vepřová plec
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 160 kcal
Kilojoule 668kJ
4% Sacharidy 13 g
12% Tuky 9 g
11% Sodík 224 mg
14% Bílkoviny 8 g

Kapustová polévka s rajčaty a masem postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na rozehřátém sádle dozlatova. Vmícháme papriku, zalijeme vodou, přidáme omyté maso nakrájené na kostičky a podusíme.

2

Když je maso téměř měkké, přidáme kapustu nakrájenou na čtverečky, oloupaná, na kousky nakrájená rajčata a sůl. Vše uvaříme doměkka.

3

Při dovaření vlijeme do polévky kyselou smetanu rozšlehanou s moukou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept