Jednoduchý recept

Růžičková kapusta zapečená se sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 11600
Kategorie: Zelenina

Ingredience

500 g Kapusta růžičková
150 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
80 g Sýr Ementál (Primátor)
1 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 416 kcal
Kilojoule 1 739kJ
2% Sacharidy 9 g
50% Tuky 37 g
5% Sodík 98 mg
20% Bílkoviny 11 g

Růžičková kapusta zapečená se sýrem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou růžičkovou kapustu osmahneme na rozehřátém másle, podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme téměř doměkka.

2

Zapékací mísu vymastíme máslem a vysypeme polovinou dávky nastrouhaného sýru. Poklademe kapustičkami, posypeme zbylým sýrem a pokapeme rozpuštěným máslem. Pokrm zapečeme v silně vyhřáté troubě.

3

Podáváme se slaným pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept