Jednoduchý recept

Růžičková kapusta na smetaně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11601

Ingredience

500 g Kapusta růžičková
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1,5 dl Smetana 12% (konzumní)
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 151 kcal
Kilojoule 633kJ
3% Sacharidy 10 g
12% Tuky 9 g
5% Sodík 97 mg
12% Bílkoviny 7 g

Růžičková kapusta na smetaně postup přípravy receptu:

1

Očištěnou růžičkovou kapustu vložíme do malého množství vařící osolené vody a uvaříme téměř doměkka.

2

Po okapání kapustu zalijeme smetanou a dusíme, až zcela změkne. Nakonec vmícháme máslo, pepř a sůl.

3

Podáváme jako přílohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept